Baranta és a disznóvágás:-)
2011.01.11. 17:13

A barantásnak nem csak harcművészként, hanem gazdaemberként is meg kell állni a helyét az életben. Most itt az alkalom elsajátítani, hogyan kell feldolgozni egy sertést olyan formában, hogy minden egyes része feldolgozásra kerül.
A jelentkezők igényeitől függően dől el, hogy hány sertés lesz levágva. Először egy hússertés, majd egy mangalica van tervezve. Természetesen nagyobb igény esetén többet is le fogunk vágni.
Egy húsdisznó (~120 kg) ára kb. 45-50.000 Ft.
Egy mangalica ára (~120 kg) ára kb. 50-55.000 Ft.
Egy állat feldolgozásához szükséges kellékeket (gázpalack, bél, fűszerek, hagyma, rizs, stb.) biztosítjuk, aminek ára kb. 10-12.000 Ft/sertés.
Az összevonás díja a minimum levágandó egy sertés (kb. 45-50.000 Ft.) és a feldolgozáshoz kellékek (ára kb. 10-12.000 Ft/sertés) annyi fele osztva ahányan részt vesznek az oktatóvágáson, aminek fejében a levágott állat részei elosztásra kerülnek. Ehhez szükséges műanyag tasakokat mindenki hozzon magával.
Természetesen, ha valaki szeretne akár egy egész vagy egy fél sertést magának az, azt is jelezze a jelentkezésénél. Az árakat a fentiek szerint számítjuk.
Időpont: 2011. január 29. (szombat) 6 óra 30 perc
Helyszín: Budapest XV. kerület Pázmány Péter utca 29-33.
Böllér: Gonda Csaba
Bejelentkezés: Bognár István
Tel.: +36-30/6230970
E-mail: bognaristvan2@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2011. január 25. 12 óra
|